Kasvihuone saareen jäitä pitkin




Upea päivä jäällä viikonloppuna! Aurinko paistoi ja meillä oli heti aamusta mieluinen tehtävä. Nimittäin kasvihuone on tullut kotiin. Pientä liikuntahaastetta saatiin jääkuljetuksen muodossa, mutta oli se sen arvoista. Käy lukemassa kirjoittamastani Kivikankaan blogista miten kasvihuone lopulta saatiin jäitä pitkin saareen ja mitä taimikipoissa tapahtuu tällä hetkellä!







6 kommenttia

  1. Siellähän jännää touhua on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joskus joutuu vähän keksimään kaikenlaista. Kasvihuone tuli kuitenkin juuri sopivaan aikaan! Nyt jäällä on rannassa 20 cm vettä, joten olisi mennyt vähän pulikoimiseksi. :)

      Poista
  2. No huh, saaristolais-elämä vaatii hieman kekseliäisyyttä kuljetusten suhteen. Onneksi saitte paketin vielä jäiden aikaan. Komeat artisokan taimet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Artisokat ovat kyllä niin suloisia. Nyt ne ovat kasvaneet jo todella reippaasti ja kohta ei riitä enää pikkuinen kahvikuppi niiden kasvulle. Kevät se vain tulee vääjäämättä! :)

      Poista
  3. Jäästä on ollut varmasti paljon iloa nyt. Saas nähdä millainen kevät on tulossa =D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on kyllä. Aurinkoisina päivinä jäällä on tosi paljon porukkaa talviharrastamassa. Minun veikkaukseni on, että pääsemme aloittamaan venekauden vielä viime vuottakin aikaisemmin. Ja heti tämän sanottuani iskee varmaan hurja takatalvi! :)

      Poista