Minikasvihuone tuulen riepoteltavanaViime viikon myrskytuuli aiheutti meilläkin sydämentykytyksiä. Harmajan majakalla tuuli puuskissa 17-18 metriä sekunnissa ja vaikka meillä ei niihin lukemiin päästykään täällä saarien suojassa, niin ihan tarpeeksi vinkui nurkissa ja puut taipuivat pihalla. Minikasvihuoneemme ei aivan kestänyt kovaa myräkkää ja se sai minut odottamaan entistäkin enemmän saareen keväällä saapuvaa oikeaa kasvihuonetta. Olen nimittäin aloittanut yhteistyön Kivikangas Oy:n kanssa ja jatkossa kirjoittelen myös Juliana-kasvihuoneen kuulumisista. 

YHTEISTYÖSSÄ

Tämä on ensimmäinen blogiyhteistyöni. Aika huikea fiilis, yhtä aikaa vähän jännittää että kuinka se menee ja samalla se tuo ihan uutta draivia kirjoittamiseen! 

Niinpä kirjoitan jatkossa myös Kivikankaan blogia ja päivitän heidän Facebookia, mutta Saaristopuutarhakaan ei jää kirjoituksia vaille. Linkitän tänne ne kirjoitukset, jotka löytyvät Kivikankaan blogista, joten lukaisemalla myös ne, pysyt kärryillä siitä mitä saaren puutarharintamalla tapahtuu. Pidemmittä puheitta siis uusimpiin kuulumisiin!

Minikasvihuoneen myrskykokemuksista lisää täältä: www.kivikangas.fi/tuuli-puhaltaa
8 kommenttia

 1. Aikamoinen tuuli ollut. Minun kasvihuoneeni saaressa on yksin siellä koko pitkän talven ja aina keväällä kovasti jännittää, onko mitään enää jäljellä. Toistaiseksi se on pysynyt ehjänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidetään peukkuja, että kasvihuone on pysynyt kasassa! Ja jos se on jo useamman vuoden pysynyt kunnossa, niin se lienee vankkaa tekoa. :)

   Poista
 2. Vau, mikä juttu, onnea uuteen yhteis työhön! Myrsky tosiaan riepotti, mutta onneksi kasvari on pysynyt tiukasti paikoillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiva kuulla, että nämä kasvihuoneet pääsääntöisesti pysyvät kasassa! :)

   Poista
 3. Ensimmäisenä talvenaan minunkin kasvihuoneeni kennolevyt lensivät taivaan tuuliin. Sen jälkeen ovat onneksi pysyneet. Toivotan onnea blogiyhteistyölle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset onnentoivotuksista! Toivotavasti löysit kennolevyt ja sait paikattua... Nyt meillä on levyt niin monella ruuvilla ja prikalla kiinni, että ihan heti ne ei lähde uudestaan lentoon!

   Poista
 4. Onnea blogiyhteistyölle ja tulevalle kasvarille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Onnea varmasti tarvitaankin, sen verran olen vielä uusi kasvihuoneiden kanssa... :)

   Poista