Kasvihuoneen ostaminen jo syksyllä?
Me pystytimme kasvihuonetta oikukkaan kevään tahdissa. Nyt olen kyllä suositellut kaikille, että kasvihuone kannattaa hommata jo syksyllä. Fiilikseni syksyisen kasvihuonerakentelun puolesta löytyy Kivikankaan blogista!


______________

Seuraa Saaristopuutarhaa:

2 kommenttia

  1. Itse ostin toisen kasvihuoneeni syksyllä ja syynä oli lähinnä halvempi hinta, pystytys oli kuitenkin vasta alkukesällä ja huone olikin vielä sinä vuonna ihan tarkoituksella koeajossa. Olen samaa mieltä siinä jos kasvihuoneen ostaa keväällä niin on aika utopistista ehtiä saada sitä täyteen toimintakuntoon saman vuoden kesäksi. Kevät on Suomessa hankalaa aikaa tehdä mm. perustuksia ja niissä ei parane oikaista sillä siinä tehtyjä virheitä katuu loppuikänsä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin se varmasti on. Minulla oli vähän utopistiset ajatukset siitä kuinka nopeasti huone olisi täysin valmis kasvualtaineen. Mutta niin vain työt ja muut kiireet hidastivat valmistumista. Tuo on hyvin sanottu, että kasvihuone oli koeajossa ekan vuoden. Nyt odotan jo innolla seuraavaa vuotta, joloin asiat on kohdillaan jo alkuvuonna! (Plus ymmärtää vähän enemmän kasvihuoneen sielunelämää.... 😊)

      Poista